Slik aktiverer eller deaktiverer du overvåking av harddiskens tilstand

Slik aktiverer eller deaktiverer du overvåking av harddiskens tilstand:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Gå til YtelsesinnstillingerPC-ytelsesoptimalisering.
  4. Gjør ett av følgende:
    • For å aktivere overvåking av harddiskens tilstand velger du avkrysningsboksen Utfør skann av harddiskens tilstand.
    • For å deaktivere overvåking av harddiskens tilstand fjerner du merkingen i boksen Utfør skann av harddiskens tilstand.

Toppen av siden